Лапшерізка Maestro стане незамінним помічником будь-якої господині або шеф-кухаря, оскільки виконує безліч різноманітних функцій із застосуванням мінімальних зусиль. Основною властивістю локшини є її можливість розкачати тісто товщиною від 0,5 до 4 мм, що підходить як для виготовлення домашньої локшини, так і для підготовки до ліплення вареників або пельменів. Також ви можете нарізати локшину шириною від 1,5 до 9 мм з кроком 0,5 мм. Сам прилад надійно кріпиться до столу, щоб не ковзати під час обробки навіть найтужнішого тесту.
Екологічно чисті матеріали
Ергономічний дизайн
Якість та функціональність
Додаткова насадка для приготування равіолі
Виробник: Maestro
Рекомендації:
при першому використанні локшини, протріть її сухою ганчіркою, для очищення роликів - пропустіть через нього невелику кількість тіста, яке потім викиньте. Якщо тісто не ріжеться, значить воно занадто м'яке: пропустіть його ще раз через ролики, додавши борошно. li>якщо тісто не ріжеться від того, що воно надто сухе: додайте в суміш трохи води та пропустіть ще раз через гладкі ролики
під час роботи очищайте скребки гладких роликів якомога частіше за допомогою кухонного паперу
ніколи не мийте локшину під водою або в посудомийній машині
для очищення машинки після експлуатації використовуйте дерев'яну паличку або щітку
для очищення виробу всередині висуньте пластикові протектори
< li>якщо необхідно, капніть трохи вазелінової олії на краї ріжучих роликів
стежте, щоб одяг або інші предмети та речі не потрапили між роликами
після використання рекомендується зберігати локшину та аксесуари до неї в коробці
Оплата та доставка
Опис оплати.
Опис доставки.
Контакти
099999999
Нова Пошта
Доставка у відділення Нової пошти
Укрпошта
Доставка замовлень у відділення Укрпошти за тарифами компанії.